HigiMag foloseste Cookies. Prin continuarea navigarii sau prin inchiderea notificarii va dati acordul.

Gel dezinfectant pentru maini, KillcoSept, 75% alcool, 500 ml

Gel dezinfectant pentru maini, KillcoSept, 75% alcool, 500 ml

Clienti fideli Higimag

% Reduceri personalizate pentru comenzi mari

Domeniul de utilizare: Este un produs destinat igienei umane - GEL hidroalcoolic pentru igiena mainilor. Produsele din aceasta categorie sunt produse biocide utilizate pentru igiena umana, aplicate pe sau care intra in contact cu pielea umana sau cu pielea capului in scopul principal de a dezinfecta pielea sau pielea capului. Produsul se utilizeaza doar extern, pentru curatarea si igienizarea pielii. Se aplica pe pielea mainilor. Se respecta instructiunile de pe eticheta.

Se utilizeaza ca atare, nediluatm pe pielea uscata. Se pune o cantitate de 3-6 ml de gel si se maseaza mainile timp de 60 de secunde sau pana la absorbtia completa, asigurand acoperirea totala. Nu necesita clatire.

COMPOZITIE CHIMICA: etanol (Alcool etilic denat.CAS64-17-5), apa, Alcool izopropilic (CAS67-63-0), glicerina, copolymer (agent de ingrosare), parfum

A se pastra in recipientul original sau intr-un alt recipient aprobat, confectionat dintr-un material compatibil, inchis ermetic atunci cand nu este utilizat. Recipientele goale contin resturi de produs si pot fi periculoase. A nu se reutiliza recipientul.

Pastrati recipientul inchis ermetic si sigilat pana la utilizare. Recipientele care au fost deschise trebuie inchise cu grija si tinute in pozitie verticala pentru a preveni scaparile. A nu se pastra in recipiente neetichetate. A se utiliza un ambalaj (recipient) corespunzator pentru evitarea contaminarii mediului.

A se citi instructiunile inainte de utilizarea produsului. Ambalajul se deschide cu atenție, se evita inhalarea de vapori/aerosoli. A se evita contactul cu ochii si mucoasele. Nu se combina cu alte produse. A se respecta toate elementele de avertizare inscrise pe eticheta.

Depozitati intre urmatoarele temperaturi: 0 la 40°C. Depozitati conform cerintelor legale locale. Depozitati in recipientul original, ferit de raze solare directe, in loc racoros si bine ventilat, departe de materiale incompatibile, alimente si bauturi. Fumatul interzis. Mentineti o distanta de siguranta fata de sursele de caldura. Pe parcursul utilizarii produsului se pot degaja componente volatile si inflamabile. Exista riscul ca vaporii sa formeze un amestec explozibil in contact cu aerul. Pastrati recipientul inchis ermetic si sigilat pana la utilizare.

Recipientele care au fost deschise trebuie inchise din nou cu grija si tinute in pozitie verticala pentru a preveni scurgerile. A nu se pastra in recipiente neetichetate. A se utiliza un recipient de colectare corespunzator pentru evitarea contaminarii mediului.

A nu se lasa la indemana copiilor sau a persoanelor nefamiliarizate cu utilizarea corespunzatoare a produsului. A nu se utiliza ambalajul gol pentru stocarea altor produse sau in alte scopuri decat cel original.

AVIZAT de MINISTERUL SANATATII

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Pagina noastra de YOUTUBE

Prezentari Video HigiMag 

Comanda telefonic

Telefon: 0741.203.228, 0374.619.311

 

Disponibilitate produs

Inainte de a efectua plata solicita informatii despre stocul disponibil la tel 0741.203.228

  • Vizualizari: 3094
  • Producător: Thomas Maister
  • Cod produs: KS500ML
  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • 18,29Lei
  • Fără TVA: 15,37Lei

Etichete: dezinfectant