HigiMag foloseste Cookies. Prin continuarea navigarii sau prin inchiderea notificarii va dati acordul.

Despre Noi

HigiMag are ca obiect de activitate importarea si distribuirea de articole si detergenti profesionali de curatenie.

Cu o vechime de peste 14 ani pe piata romaneasca, firma noastra ofera clientilor sai o gama completa de produse de curatenie, ce include: echipamente si ustensile de curatenie, detergenti, dezinfectanti, consumabile de hartie, dar si scutece.

Gama noastra de produse include atat o linie profesionala, cat si o linie economica, ambele menite sa corespunda nevoilor variate ale clientilor.

Clientii carora ne adresam sunt firme de curatenie, distribuitori, magazine, spalatorii auto, hoteluri, restaurante, institutii publice si sanitare precum: spitale, scoli, gradinite, dar si consumatorii finali.

Profesionalismul si seriozitatea companiei Ace Distribution constau in comercializarea unor marci renumite si recunoscute pe plan european si anume: gama germana de detergenti de curatenie Kiehl si Eilfix, gama italiana de ustensile de curatenie IPC Euromop, cea de aspiratoare si echipamente profesionale de curatenie Lavor si Fasa, respectiv gama de consumabile de hartie Paperblue si Wepa.

Deoarece sustinem calitatea produselor romanesti, pe langa produsele profesionale importate, distribuim si produse fabricate in tara, precum gama de detergenti Thomas Maister, ce include detergenti pentru toate tipurile de pardoseli, spatii sanitare, detergenti de vase, rufe, sapunuri, dar si produse pentru spalatorii auto si covoare, precum: spuma activa sau sampon de covoare.

Prin perseverenta, dezvoltarea continua si efortul zilnic al echipei noastre, ne propunem sa oferim consumatorilor produse ce au menirea de a facilita munca de zi cu zi, la un nivel ridicat de calitate si la un pret corect si competitiv.

Pe langa produsele profesionale de curatenie comercializate,  oferim clientilor nostri:

  • -          Consultanta gratuita;
  • -          Asigurarea service-ului prompt;
  • -          Seminarii de prezentare si promovare a noutatiilor in domeniu;
  • -          Oferte personalizate si adaptate dupa nevoile clientilor;