HigiMag foloseste Cookies. Prin continuarea navigarii sau prin inchiderea notificarii va dati acordul.

Informatii Livrare si Metode de plata

Livrarea produselor se face cu masinile proprii sau prin firmele de curierat rapid atat pentru colete, cat si pentru marfa paletizata. Costul transportului se calculeaza in functie de greutatea coletului.Termenul de livrare pentru marfa trimisa prin curier este de 24- 48 ore de la preluarea si confirmarea comenzii. In cazul produselor speciale aduse la comanda, termenul de livrare poate varia intre 1-3 saptamani, in functie de produsul comandat.

In cazul în care valoarea comenzii:

  • este mai mica de 1500 RON fara TVA, costul transportului va fi platit de catre client
  •       este mai mare de 1500 RON fara TVA, transportul este GRATUIT.

Daca se opteaza pentru alt curier decat cel cu care Higimag colaboreaza, costul transportului este suportat de catre client, indiferent de valoarea comenzii. În localitatea Cluj Napoca transportul este gratuit pentru comenzi de peste 100 RON fara TVA. Livrarea in Cluj- Napoca se face de luni pana vineri intre orele 9-17, in termen de 1-2 zile de la confirmarea comenzii. Comanda si costul transportului va fi confirmata telefonic sau prin email. Comenzile transmise vinerea dupa ora 17, sambata sau duminica, vor fi expediate luni.

Produsele sunt însotite de factura, dupa caz certificat de garantie, fisa tehnica, fisa de securitate, aviz de la Ministerul Sanatatii.

Puteti  cumpara produsele direct din magazinul nostru de prezentare din loc/ Baciu, str Molidului, nr 33, jud Cluj.

Orar: Luni-Vineri: 9-17

 

Modalitate de plata:

- Ramburs la curier in momentul primirii coletului

- in avans pe baza facturii proforme

- prin OP pe baza facturii fiscale

- prin card bancar Visa, MasterCard