HigiMag foloseste Cookies. Prin continuarea navigarii sau prin inchiderea notificarii va dati acordul.

Aparate de curatat cu aburi FASA IVP 3.3M Gold

Aparate de curatat cu aburi FASA IVP 3.3M Gold

Clienti fideli Higimag

% Reduceri personalizate pentru comenzi mari

Aparate de curatat cu aburi FASA IVP 3.3M Gold


Acest utilaj este unul dintre cele mai vandute aparate de curatare prin aburi din Europa. Folosind toate avantajele si efectele benefice  de curatare ale aburului (operatii de spalare, degresare, dezinfectare a obiectelor si suprafetelor fara solutii, aproape orice tip de murdarie ).
Acest aparat poate lucra constant la grade foarte ridicate.

FASA IVP 3.3 M GOLD este un aparat de curatat cu aburi din gama profesionala si este dezvoltata cu ajutorul celor mai noi tehnologii. Generatorul de aburi are un design conceput pentru a asigura o utilizare usoara si confortabila si poate fi utilizat in domenii multiple.

Aparatul de curatat cu aburi este cea mai buna optiune pentru a curata eficient si cu usurinta chiar si petele puternice si urmele de grasime arsa atat din bucatarii, cat si din spatii industriale. Aparatul nostru este ideal pentru industria alimentara si cea de bauturi, fiind foarte util in curatarea tuturor suprafetelor rezistente la aburi din bucatarii, restaurante, cofetarii, cafenele, dar si abatoare. In acest sens, aparatul a fost conceput cu 4 roti potrivite pentru a fi utilizate in industria alimentara, precum si in ferme, crame sau diferite depozite de alimente.

De asemenea, aparatul de curatat cu aburi este deosebit de util si pentru curatenia in institutii publice si sanitare, precum: scoli, sali de sport, stadioane, aeroporturi, gari, spitale si clinici, azile,  laboratoare, cabinete de stomatologie sau veterinare.FASA IVP 3.3 M GOLD este un aparat care nu poate lipsi nici din spalatorii auto, fiind recomandat in industria transporturilor. Fabricat din otel inoxidabil AISI 304, aparatul nostru de aburi este deosebit de usor de utilizat si transportat, fiind conceput pentru a oferi siguranta si confort la folosire.

Din atentia fata de utilizatori, aparatul este dotat cu un senzor special pentru a indica limita minima si maxima de apa, astfel, atunci cand nu este apa in boiler sau acesta este plin cu apa, se activeaza un indicator luminos. Pentru a asigura siguranta maxima, aparatul de aburi este utilat cu un termostat de siguranta, un intrerupator pentru presiune, respectiv o supapa mecanica pentru limita maxima de presiune.

Presiunea si debitul aburilor este indicata printr-un manometru luminat, existand posibilitatea reglarii acestora in functie de dorinta utilizatorului. De asemenea, atunci cand aburii ating nivelul optim, se aprinde un indicator luminos, care indica faptul ca aparatul este gata spre a fi folosit.  Aparatul de curatat cu aburi IVP 3.3 M GOLD a fost conceput pentru a fi utilizat cu un efort minim. Boilerul de incalzire al apei poate fi reumplut din rezervor, astfel nu este necesara intreruperea activitatii pentru umplerea acestuia. De asemenea, aparatul de aburi dispune de un robinet pentru evacuarea apei reziduale, prin care se elimina atat apa murdara, cat si depunerile de calcar, prin urmare se lungeste durata de viata a boilerului.

Pentru a asigura un confort cat mai mare, pistolul de aburi este dotat de un sistem de cuplaj rapid si un buton special prin care se poate selecta utilizarea aburilor sau a detergentilor. Aparatul de curatat cu aburi IVP 3.3 M GOLD are un panou de control simplu si usor de utilizat si are o serie de indicatoare luminoase pentru a oferi siguranta utilizatorilor. Aparatul de aburi dispune de doi recipienti de 5l, unul pentru apa si unul pentru detergenti si este echipat cu doua pompe, fiecare avand cate un indicator luminos pentru activarea acestora. Aparatul nostru este o alegere deosebit de buna deoarece pretul afisat include o gama larga de accesorii standard.


Caracteristici tehnice:

·       Fabricat din oțel inoxidabil AISI 304

·       Cazan de 3,3 kW s /s AISI 304

·       Timp de incalzire si activare aburi: 7 minute

·       Robinet de scurgere apa reziduala

·       Dispozitiv pentru utilizarea produselor chimice si a detergentilor amestecate cu aburi

·       Panou de control simplu si usor de utilizat

·       Pistol de aburi cu cuplaj rapid

·       Intrerupator principal cu indicator luminos ON/OFF

·       Indicator luminos pentru rezistenta boilerului

·       Regulator debit de aburi

·       Indicator luminos pentru aburi -  1 termostat de siguranta

·       Manometru presiune aburi

·       Senzor pentru limita minima si maxima de apa din boiler  

·        Indicator luminos pentru activarea pompei de apa

·       Indicator luminos pentru activarea pompei de detergent

·       Buton de selectare apa/detergent

·       Doua pompe: apa, detergent

·       Supapa mecanica pentru presiune maxima – limita maxima

·        4 roti  potrivite pentru a fi utilizate în prelucrarea produselor alimentare

·       Recipient de apa si detergent de 5l

Date tehnice

IVP 3.3 M Gold

Putere

3,3Kw/230-Ph1

Presiune maxima

9 bari

Producere aburi

4,62 kg/h

Temperatura maxima

175 grade C

Rezervor apa

5l

Rezervor solutie

5l


HigiMag este distribuitor aparate curatat cu aburi FASA IVP

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Pagina noastra de YOUTUBE

Prezentari Video HigiMag 

Comanda telefonic

Telefon: 0741.203.228, 0374.619.311

 

Disponibilitate produs

Inainte de a efectua plata solicita informatii despre stocul disponibil la tel 0741.203.228

  • Vizualizari: 12222
  • Producător: Lavor
  • Cod produs: FIVP3MGold
  • Disponibilitate: La Comanda
  • 15.886,50Lei
  • Fără TVA: 13.350,00Lei

Etichete: Aparate curatat aburi, FASA IVP 3.3M Gold, Aparate aburi profesionale